2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

KAYIT İŞLEMLERİ ve GEREKLİ BELGELER

Değerli Öğrencilerimiz ...... Temmuz 2015 tarihinden itibaren web sayfasından online ön kayıt bilgi toplama işlemi yapılacaktır. Bu alandaki bilgiler eksiksiz olarak doldurulduktan sonra aşağıda belirtilen tarihte ve belgeler ile şahsen ilgli kampüslerde kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz. Ön Kayıt işlemi zorunludur, bu işlem yapılmadan kesin kayıt işlemi kayıt merkezlerinde yapılamayacaktır. Adaylarımızın rahat bir Üniversite kaydı için işlemlerini tamamlamaları önemle rica olunur.

A-ONLİNE ÖN KAYIT İŞLEMLERİ

ÖN KAYIT BİLGİ DOLDURMA TARİH
Başlama Tarihi Ösym İlan
Bitiş Tarihi 02.08.2015 17:00

*Bu işlem online olarak yapılacaktır

B-KESİN KAYIT BELGELERİ

1-  LİSE DİPLOMASI (ASLI)

Adayın mezun olduğu lise ve dengi okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi, mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)

ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ANCAK LİSEDEN MEZUN OLAMAYANLAR İÇİN : Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 01.07.2015 tarih ve 75850160-301.01.01/37104 sayılı yazısı ile ortaöğretim kurumlarından mezun olamadığı için 3-7 Ağustos 2015 tarihlerinde ve ek yerleştirme işlemleri sonucunda kayıt yaptıramayan öğrencilerin bu durumlarını belgelemeleri kaydıyla 2015-ÖSYS’de kayıt hakkı kazandıkları programların kontenjanları dikkate alınmadan 2015-ÖSYS’de kayıt hakkı kazandıkları programlara 06 Ekim 2015 tarihine kadar kayıt yaptırabilmelerine karar vermiştir.

2-  3 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF

6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf

3-  BANKA DEKONTU

(Eğitim Ücretini Peşin veya 2 Dönem Olarak Ödemek isteyenler Kayıt Gününü Beklemeden Aşağıdaki Hesap Numarasına Yatırabilirler)

Öğrenim ücretinin ödendiğine dair belge. (Burslu öğrenciler için gerekli değildir). Ücreti belirtilen tarihlerde ödenmeyen öğrencinin hiçbir şekilde kaydı yapılmayacaktır.

NOT: Adaylar belirtilen tarih aralığında kayıt için gerekli belgelerle birlikte aşağıda ilgili Kampüslerinde kurulan kayıt ofisine başvuru yapacaklardır. Adaylar ödemelerinin ilk taksitini kampüs içerisine kurulacak banka şubesi aracılığı ile yapabilirler.

İLK VE ACİL YARDIM PROGRAMINI KAZANANLAR

- Aşağıda belirten şartları sağladığını gösteren Rapor

- Boy ve kilo durumunu gösteren belge

ÖSYM 233 Koşul : Bu programa alınacak öğrencilerin, Üniversitelerin Tıp Fakültelerinden, sürücü belgesi almaya engel olmayan bir beden yapısı ve ruh sağlığına sahip olduklarını belgeleyen rapor almaları; program gereği 2. sınıfta araç kullanmalarının zorunlu olması sebebiyle kayıt tarihinde 17 yaşını tamamlamış olmaları; erkek öğrencilerde 1.65 m'den, kız öğrencilerde 1.60 m'den kısa olmamak, boy uzunluğunun santimetre olarak ifade edilen değerinin son iki rakamından en çok 5 fazla veya 15 noksan kilo ağırlığında olmak; kurtarma ve taşıma işlerinde iki kişilik bir ekipte çalışırken sedyedeki bir hastayı ekip arkadaşı ile birlikte taşıyabilecek beden ve fizik yeterliliğine sahip olmaları gerekmektedir.

NOT: Bu belgeleri temin ederek kayda gelirken yanınızda getiriniz. Kayıtta kullanacağınız belgelerin fotokopilerini çektiriniz ve yanınızda bulundurunuz.

• Öğrenciler kayıt için bizzat kendileri başvuracaklardır.

• Posta ya da noter vekaletiyle kayıt yapılmaz.

6- FAKÜLTE / YO VE BÖLÜMLERİN KAYIT TARİHLERİ

Kayıtlar  aşağıda belirtilen kampüslerde ve günlerde ilgili programların kayıtları Alınacaktır. Herhangi bir yoğunluk oluşmaması için kazandığınız bölümün belirtilen gününde kayıda geliniz.

1- ETLİK / REKTÖRLÜK MERKEZ KAMPÜSÜ KAYIT ALACAK BÖLÜMLER VE GÜNLERİ

ETLİK MERKEZ KAMPÜS
03.08.2015 Pazartesi 04.08.2015 Salı 05.08.2015 Çarşamba 06.08.2015 Perşembe

07.08.2015 Cuma

İşletme (İngilizce) Hukuk Fakültesi Tıp Fakültesi  Ağız Ve Diş Sağlığı  İlk Ve Acil Yardım
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (İngilizce) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Beslenme ve Diyetetik  Ameliyathane Hizmetleri  Odyometri
İktisat İnşaat Mühendisliği Çocuk Gelişimi
(Sağlık YO)
 Anestezi  Optisyenlik
İşletme (Tükçe) Bilgisayar Mühendisliği Odyoloji  Diş Protez Teknolojisi  Patoloji Laboratuvar Teknikleri
Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (Türkçe) ----- Sosyal Hizmet  Diyaliz  Tıbbi Dokümantasyon Ve Sekreterlik
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon ----- -----  Elektronörofizyoloji  Tıbbi Görüntüleme Teknikleri
----- ----- -----  Fizyoterapi  Tıbbi Laboratuvar Teknikleri
 KAYIT YERİ : Etlik / Rektörlük Merkez Kampüs
(Ayvalı mah. Gazze cad. No:7 Etlik- Keçiören)
Saat : 09:30 - 17:30

2- OSTİM KAMPÜSÜ KAYIT ALACAK BÖLÜMLER VE GÜNLERİ

OSTİM KAMPÜS
03.08.2015 Pazartesi 04.08.2015 Salı 05.08.2015 Çarşamba 06.08.2015 Perşembe 07.08.2015 Cuma
Adalet Çocuk Gelişimi (MYO) Grafik Tasarım Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Halkla İlişkiler ve Tanıtım
----- ----- Bilgisayar Programcılığı İşletme Yönetimi -----
 KAYIT YERİ : Ostim Kampüsü
(Çeşme Durağı Spor Kompleksi Arkası Ostim Y.Mahalle)
Saat  : 09:30 - 17:30

Sevgili Öğrencimiz;

Turgut Özal Üniversitesi’ni tercih ettiğiniz için sizi kutlarız. Üniversitemize hoş geldiniz! Bu işlemleri kayda gelmeden önce tamamlamış olmanız kayıt sırasında gereksiz beklemeleri ve yoğunlukları önleyebileceği gibi rahat bir kayıt ortamı sağlayacaktır. Sizi tekrar kutlar, başarılarınızın devamlı olmasını dileriz.

ÜCRET İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ücret işlemler yapıldıktan sonra, kayıt yerlerine gidilerek kayıt işlemi tamamlanacaktır.

Üniversitemize bağlı diğer sitelere buradan ulaşabilirsiniz.
Sosyal Ağlar