2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

KAYIT İŞLEMLERİ İÇİN GEREKLİ BELGELER

Değerli Öğrencilerimiz 18 Ağustos 2014 tarihinden itibaren web sayfasından online ön kayıt bilgi toplama işlemi yapılacaktır. Bu alandaki bilgiler eksiksiz olarak doldurulduktan sonra aşağıda belirtilen tarihte ve belgeler ile şahsen ilgli kampüslerde kayıt işleminizi tamamlayabilirsiniz.  Ön Kayıt işlemi zorunludur , bu işlem yapılmadan kesin kayıt işlemi kayıt merkezlerinde yapılamayacaktır. Adaylarımızın rahat bir Üniversite kaydı için işlemlerini tamamlamaları önemle rica olunur.

A-ONLİNE ÖN KAYIT İŞLEMLERİ

ÖN KAYIT BİLGİ DOLDURMA TARİH
Başlama Tarihi 18.08.2014
Bitiş Tarihi 31.08.2014 17:00

*Bu işlem online olarak yapılacaktır

B-KESİN KAYIT BELGELERİ

1- LİSE DİPLOMASI (ASLI)

Adayın mezun olduğu lise ve dengi okuldan aldığı diplomanın aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesi (Başarı belgesi, mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz.)

2-NÜFUS CÜZDAN (FOTOKOPİSİ)

Nüfus cüzdanının fotokopisi, aslını yanınızda bulundurunuz.

3- 6 ADET VESİKALIK FOTOĞRAF

6 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda fotoğraf

4- BANKA DEKONTU

(Eğitim Ücretini Peşin veya 2 Dönem Olarak Ödemek isteyenler Kayıt Gününü Beklemeden Aşağıdaki Hesap Numarasına Yatırabilirler)

Öğrenim ücretinin ödendiğine dair belge. (Burslu öğrenciler için gerekli değildir). Ücreti belirtilen tarihlerde ödenmeyen öğrencinin hiçbir şekilde kaydı yapılmayacaktır.

NOT: Adaylar belirtilen tarih aralığında kayıt için gerekli belgelerle birlikte aşağıda ilgili Kampüslerinde kurulan kayıt ofisine başvuru yapacaklardır. Adaylar ödemelerinin ilk taksitini kampüs içerisine kurulacak banka şubesi aracılığı ile yapabilirler.

5- KAYIT DOSYASI

(Üniversiteden Kayıt Esnasında Verilecektir.)

NOT: Bu belgeleri temin ederek kayda gelirken yanınızda getiriniz. Kayıtta kullanacağınız belgelerin fotokopilerini çektiriniz ve yanınızda bulundurunuz.

• Öğrenciler kayıt için bizzat kendileri başvuracaklardır.

• Posta ya da noter vekaletiyle kayıt yapılmaz.

6- FAKÜLTE VE BÖLÜMLERİN KAYIT TARİHLERİ

Kayıtlar  aşağıda belirtilen kampüslerde ve günlerde ilgili programların kayıtları Alınacaktır. Herhangi bir yoğunluk oluşmaması için kazandığınız bölümün belirtilen gününde kayıda geliniz.

1- ETLİK / MERKEZ KAMPÜSÜ KAYIT ALACAK BÖLÜMLER VE GÜNLERİ

02.09.2014 Salı 03.09.2014 Çarşamba 04.09.2014 Perşembe 05.09.2014 Cuma
İşletme (İngilizce) İşletme (Tükçe) Elektrik-Elektronik Mühendisliği Hukuk Hukuk Fakültesi
Siyaset Bilimi ve Uluslararsı İlişkiler (İngilizce)

Siyaset Bilimi ve Uluslararsı İlişkiler (Türkçe)

İnşaat Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği ------
İktisat ------ ------ ------ ------

KAYIT YERİ : Etlik / Merkez Kampüs

(Ayvalı mah. Gazze cad. No:7 Etlik- Keçiören)

Saat : 09:30 - 17:30

2- GİMAT KAMPÜSÜ KAYIT ALACAK BÖLÜMLER VE GÜNLERİ

02.09.2014 Salı 03.09.2014 Çarşamba 04.09.2014 Perşembe 05.09.2014 Cuma
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hemşirelik Tıp Fakültesi Tıp Fakültesi ----------

KAYIT YERİ : Gimat Kampüsü

(Çamlıca mh. Anadolu Bulvarı 16/A Gimat - Y.Mahalle)

Saat : 09:30 - 17:30

3- OSTİM KAMPÜSÜ KAYIT ALACAK BÖLÜMLER VE GÜNLERİ

02.09.2014 Salı 03.09.2014 Çarşamba 04.09.2014 Perşembe 05.09.2014 Cuma
Adalet Çocuk Gelişimi (MYO) Anestezi Patoloji ve Laboratuvar Teknikleri Beslenme ve Diyetetik
Bilgisayar Programcılığı

İşletme Yönetimi

Diş ve Protez Teknolojisi Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Çocuk Gelişimi (Sağlık YO)
Biyomedikal Cihaz Teknolojisi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Diyaliz Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Odyoloji
Garafik Tasarım Ağız ve Diş Sağlığı Elektronörofizyoloji Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Sosyal Hizmet
---- Ameliyathane Hizmetleri Fizyoterapi Optisyenlik
----- ----- İlk ve Acil Yardım ----
----- ----- Odyometri -----

KAYIT YERİ : Ostim Kampüsü

(Çeşme Durağı Spor Kompleksi Arkası Ostim Y.Mahalle)

Saat  : 09:30 - 17:30

Sevgili Öğrencimiz;

Turgut Özal Üniversitesi’ni tercih ettiğiniz için sizi kutlarız. Üniversitemize hoş geldiniz! Bu işlemleri kayda gelmeden önce tamamlamış olmanız kayıt sırasında gereksiz beklemeleri ve yoğunlukları önleyebileceği gibi rahat bir kayıt ortamı sağlayacaktır. Sizi tekrar kutlar, başarılarınızın devamlı olmasını dileriz.

ÜCRET İŞLEMLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Ücret işlemler yapıldıktan sonra, Öğrenci İşleri Ofislerine gidilerek kayıt işlemi tamamlanacaktır.

Üniversitemize bağlı diğer sitelere buradan ulaşabilirsiniz.
Sosyal Ağlar